Z5wsfqsp6s5ug6guccma

4) Värit

Tällä kurssilla tutustumme värien käyttöön sisustussuunnittelussa

  • Väriteoriat ja -järjestelmät
  • Värien havainnointi ja näkeminen
  • Värien symboliikka ja psykologia
  • Miten valita oikea väri?

Tällä kurssilla käsittelemme värien ominaisuuksia ja niiden käyttöä sisustussuunnittelussa

Väriteorioiden tarkoitus on saada ihmiset ymmärtämään ja tulkitsemaan värejä ja niiden merkityksiä. Värien käsittelyyn ja käyttöön liittyy muutamia peruskäsitteitä ja niiden ymmärtäminen on värisuunnittelun lähtökohta, sillä väreillä voidaan vaikuttaa ihmisen käyttäytymiseen ja niillä voidaan luoda erilaisia tunnelmia. Väri on kuitenkin aina tulkittavissa monella eri tavalla havainnointipaikan olosuhteista ja katsojasta riippuen, joten se vaikeuttaa tulkintaa. Lisäksi kaikki värit lainaavat / peilaavat ominaisuuksia ympärillä olevista muista väreistä.

Värit ovat lähtökohtana erilaisten tyylien luomisessa. Opit väreistä lisää tämän kurssin aikana!Opettajasi


Krista Launonen
Krista Launonen

Kuvataiteilija, taideterapeutti, luovuusvalmentaja

Krista on viettänyt opiskeluvuotensa Lontoossa opiskellen kuvataidetta, taidehistoriaa ja sisustamista. Hän on työskennellyt yli 15 vuotta aikakauslehdissä toimittajana ja päätoimittajana. Nykyään hän on yrittäjä ja toimii muun muassa taideterapeuttina ja luovuusvalmentajana.

Lisäksi hän on kirjoittanut useita kirjoja intohimoaiheistaan: luovuudesta, väreistä ja kuvista, esiintymisestä ja taiteesta.

“Sisustaminen tarkoittaa minulle mahdollisuutta lisätä viihtyvyyttä, eli luoda tiloja, joissa oleskeleminen on nautinto. Opettaminen on minulle tietojen ja taitojen anteliasta jakamista, innostamista ja uusien näkökulmien tarjoamista.”


FAQ - Usein kysytyt kysymykset


Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?
Sisustussuunnittelukoulutus alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa koulutukseen sisältyvät kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. -Pidätämme oikeuden muutoksiin.-
Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?
Ota meihin yhteyttä info@nordicdesignacademy.fi!

Tämä kurssi on osa Sisustussuunnittelukoulutusta.