Aecavedrxiqgmxscxctg

5) Valaistus

Tällä kurssilla tutustumme valaistussuunnittelun mahdollisuuksiin!

  • Valaistussuunnittelun lähtökohdat
  • Erilaisia valaistuksia
  • Valaistuksen suunnittelu tilojen vaatimusten mukaan
  • Valaistuksen käsitteet, merkinnät ja tuotetieto
  • Valaistuksen ohjaaminen

Tutustu tilojen valaisun mahdollisuuksiin

Tällä kurssilla uppoudutaan valaistussuunnitteluun. Valaistuksella on valtava merkitys tilojen viihtyisyyden kokemukseen ja toimivuuteen, sillä valo toimii sekä erilaisten tunnelmien luojana että mahdollistaa työskentelyn esimerkiksi työpöydän ääressä. Lisäksi valaistus vaikuttaa myös värien kokemiseen. Eri-ikäisillä ihmisillä on puolestaan erilaiset tarpeet valaistukselle, joka on hyvä ottaa huomioon erityisesti seniori-ikäisille asukkaille tehtävässä valaistussuunittelussa, jotta tila palvelee käyttäjiään parhaalla mahdollisella tavalla.


Opettajasi


Heidi Lindholm
Heidi Lindholm

Sisustus- sekä valaistussuunnittelija

Heidi on opiskellut sisustussuunnittelijaksi Tampereen ammattikorkeakoulussa ja valon arkkitehtuuria Aalto Yliopistossa. Hän on tehnyt pitkän uran IT-alalla, mutta vaihtoi opiskelujen jälkeen sisustusalalle unelmiensa perässä. Heidi on ollut mukana perustamassa Sisustusakatemiaa vuonna 2010 ja luentojen lisäksi hän tekee sisustus- sekä valaistussuunnittelua pääasiassa yksityiskoteihin.

“Yksi vahvuuksistani on valaistus. Onnistunut valaistus täydentää kauniin sisustuksen - huonosti toteutettuna se voi taas pilata sen täysin"


FAQ - Usein kysytyt kysymykset


Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?
Sisustussuunnittelukoulutus alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa koulutukseen sisältyvät kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. -Pidätämme oikeuden muutoksiin.-
Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?
Ota meihin yhteyttä info@nordicdesignacademy.fi!

Tämä kurssi on osa Sisustussuunnittelukoulutusta.