9) Sisustuksen viimeistely

Tällä kurssilla tutustumme sisustuksen viimeistelyyn ja mm. sisustustekstiilien käyttöön

  • Sisustaminen tekstiileillä
  • Verhojen valintaan vaikuttavat seikat
  • Erilaisten kankaiden ominaisuudet
  • Matot sisustuksessa
  • Mattojen materiaalit, tyylit ja soveltuvuus erilaisiin tiloihin
  • Ideoita sisustuksen viimeistelyyn

Tutustu sisustuksen viimeistelyyn tekstiileillä

Tällä kurssilla perehdytään sisustustekstiileihin ja niiden valintaan vaikuttaviin seikkoihin. Kurssilla opit käytännön vinkit verhokankaiden ja erilaisten mattojen valintaan niin, että niiden ominaisuudet ja materiaalit sopivat sekä sisustettavaan tilaan että asukkaan tarpeisiin. Lopuksi saat myös ideoita sisustuksen viimeistelyyn ja tai myytävän asunnon stailaamiseen käyttämällä esimerkiksi sisustusesineitä, viherkasveja, astioita, pientekstiilejä ja tauluja.


Opettajasi


Krista Launonen ​
Krista Launonen ​

Krista on viettänyt opiskeluvuotensa Lontoossa opiskellen kuvataidetta, taidehistoriaa ja sisustamista. Hän on työskennellyt yli 15 vuotta aikakausilehdissä toimittajana ja päätoimittajana. Nykyään hän on yrittäjä ja toimii muun muassa taideterapeuttina ja luovuusvalmentajana.

Lisäksi hän on kirjoittanut useita kirjoja intohimoaiheistaan: luovuudesta, väreistä ja kuvista, esiintymisestä ja taiteesta.

“Sisustaminen tarkoittaa minulle mahdollisuutta lisätä viihtyvyyttä, eli luoda tiloja, joissa oleskeleminen on nautinto.

Opettaminen on minulle tietojen ja taitojen anteliasta jakamista, innostamista ja uusien näkökulmien tarjoamista.”

Visual artist, art therapist , creativity trainer

Krista has studied visual arts, art history and interior designing in London, England. She worked for 15 years as journalist and editor in chief. Nowadays she is an art therapist, creativity trainer and author. She has written several books about creativity, colours, pictures, performance and art.

“Interior decoration is to me an opportunity to enhance cozyness, in other words create joyable interiors. Teaching is sharing my know how, giving my students new visual angles and inspiring them.


FAQ - Usein kysytyt kysymykset


Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?
Sisustussuunnittelukoulutus alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa koulutukseen sisältyvät kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. -Pidätämme oikeuden muutoksiin.-
Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?
Ota meihin yhteyttä [email protected]!

Tämä kurssi on osa Sisustussuunnittelukoulutusta.