10) Lopputyö

  • Voit valita työsi aiheen: etninen, klassinen, moderni, romanttinen tai värikäs
  • Voit tehdä työtä omassa aikataulussasi koko kurssin ajan tai vasta kurssin lopuksi
  • Kehityt sisustajana ja saat ammattilaisen palautetta työstäsi
  • Voit käyttää lopputyötäsi portfoliossasi, jossa esittelet osaamistasi


Pääset suunnittelemaan oikean sisustuksen

Lopputyö on tehty tukemaan opiskeluasi. Lopputyön aihe on kaikilla opiskelijoilla sama –sisustussuunnitelma antamaamme kohteeseen. Voit vapaasti valita lopputyösi kohteen viidestä valmiista tyylivaihtoehdosta: etninen, klassinen, moderni, romanttinen tai värikäs sisustustyyli.


Voit tehdä työn omassa aikataulussasi

Kohdetta valitessasi mieti, mikä tukee oppimistasi eniten – haluatko oppia lisää valitsemalla kohteen oman mukavuusalueesi ulkopuolelta, vai uppoudutko syvemmälle jo tutumpaan tyyliin ja kohteeseen. Voit tehdä lopputyötä omaan tahtiisi juuri silloin, kun ajankohta tuntuu Sinusta oikealta. Mieti mikä on Sinulle paras tapa oppia: Opiskeletko ensin koko kurssin materiaalin ja aloitat lopputyön sen jälkeen, vai teetkö lopputyötä opiskelun edetessä, aihealue kerrallaan?


Saat työstäsi palautetta ammattilaiselta

Lopputyön tekeminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa ja sen suorittamisesta saat kirjallisen arvioinnin. Muistathan siis palauttaa valmiin lopputyön tutoropettajallesi! Lopputyön suorittaminen merkitään myös todistukseen, jonka saat koko Nordic Design Academyn sisustussuunnittelukoulutuksen suoritettuasi.


VINK! Voit halutessasi tehdä kurssin aikana vaikka useammankin näistä lopputyöksi annetuista kohteista, jolloin saat kurssista irti maksimaalisen hyödyn. Lopuksi voit itse valita, minkä töistäsi palautat arvioitavaksi tutoropettajalle lopputyönäsi. Kaikki tekemäsi työt Sinä toki voit halutessasi liittää vaikkapa tehtyjen projektien portfolioosi, vaikka niistä kaikista ei erillistä kirjallista arviota tulekaan.


Opettajasi


Merita Lintula
Merita Lintula

Parinkymmenen vuoden ura myynnin asiantuntijatehtävissä vaihtui sisustussuunnitteluun pitkällisen harkinnan ja lukuisien ”tee itse –projektien” ja sisustuskurssien jälkeen. Merita on opiskellut sisustussuunnittelijaksi Salon seudun ammattiopistossa. Sisustusakatemiassa luennoinnin lisäksi hän tekee sisustussuunnittelu- ja myyntikuvausviimeistelytöitä omassa yrityksessään. Merita on myös Nordic Design Academyn tutor-opettaja ja yhteyshenkilö sekä Nordic Design Academyssä, että Sisustusakatemian Sisustusosaajissa.

“Sisustamisessa minulle on tärkeintä luoda tiloja, jotka tuovat pitkäaikaista iloa, ovat esteettisiä, toimivia ja käyttäjiensä näköisiä.

Oppiminen ja opettaminen antaa energiaa ja laajentaa maailmankuvaa. Ikinä ei ole liian myöhäistä opetella uutta, ja rohkaisen kaikkia tekemään asioita, joita todella haluamme tehdä. Uskalla uskaltaa!”

Tutor, teacher, interior designer

After couple of decades as a specialist in organizational marketing and several DIY interior projects and interior decoration courses, Merita decided to pursue her dreams and studied to be an interior designer. Now she is an interior designer, interior stylist and a lecturer in Sisustusakatemia. She is also the tutor in Nordic Design Academy and organizer both in Nordic Design Academy and Sisustusakatemia´s Sisustusosaajat.

“In interior designing my goal is to create interiors that bring to my customers longlife joy, interiors which are aesthetic, functional and my customers feel themselves home.

Learning and teaching gives energy and extends world view. It is never too late to learn something new and I encourage everyone to do things they really want to do. Dare to do!”


FAQ - Usein kysytyt kysymykset


Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?
Sisustussuunnittelukoulutus alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa koulutukseen sisältyvät kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. -Pidätämme oikeuden muutoksiin.-
Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?
Ota meihin yhteyttä [email protected]!

Tämä kurssi on osa Sisustussuunnittelukoulutusta.