7) Kylpyhuonesuunnittelu

Tällä kurssilla tutustutaan kylpyhuonesuunnitteluun ja märkätilojen rakentamisen erityisvaatimuksiin

  • Suunnittelun lähtökohdat
  • Vedeneristys ja kosteussulku
  • LVI-työt märkätiloissa
  • Valaistus ja sähköt märkätiloissa
  • Pintamateriaalit
  • Kalusteet
  • Kylpyhuoneet
  • WC-tilat
  • Saunat

Kylpyhuonesuunnittelu on tarvepohjaista suunnittelua

Kylpyhuonesuunnittelu jos mikään, on nimenomaan tarvepohjaista suunnittelua, eli käyttäjien tarpeet ja toiveet tulisi huomioida tarkoin ja pyrkiä toteuttamaan ne voimassa olevien märkätilarakentamista koskevien ohjeiden ja määräysten, sekä tilan mahdollisuuksien rajoissa.


Ammattilainen auttaa märkätilojen suunnittelussa ja rakentamisessa

Suunniteltaessa märkätiloja on hyvä tuoda omat ideat ja toiveet selkeästi esille ja pyytää märkätilasuunnittelun asiantuntijaa (esim. laattamyymälät) auttamaan kokonaisuuden kanssa. On hyvä myös keskustella toiveista ja tarpeista myös timpurin ja laatoittajan kanssa.


Opettajasi


Mikko Toppala
Mikko Toppala

Onnistunut sisustus on sekä esteettinen että toimiva kokonaisuus, jossa eletään ja viihdytään vuosia ja joka kehittyy asukkaiden mukana. Siksi sisustus onkin monesti elämän mittainen projekti, jossa voi joskus tarvita ammattilaisen apua ja näkemystä.

“Sisustustyylissäni suosin mielelläni selkeitä linjoja sekä harmonista maanläheistä värimaailmaa. Jokainen projekti lähtee liikkeelle asiakkaan toiveista ja mieltymyksistä, joista minun tehtävänäni on koota toimiva kokonaisuus omalla tyylilläni maustettuna.

Näin syntyy onnistuneita ja persoonallisia lopputuloksia, jotka ovat aina tyylikkäitä ja asukkaiden näköisiä. Olen yksi MTV3:n Pientä pintaremonttia ja Pientä mökkiremonttia -ohjelmien suunnittelijoista, joten ehkä tunnetkin minut jo sitä kautta.”

Interior designer

Mikko is an interior designer and he is also a designer in Finnish TV shows Pientä pintaremonttia and Pientä mökkiremonttia.

" Well designed interior is aesthetical and functional. When you design your home interior, you do it for years - sometimes for decades - so it is important to have know how and vision.

I prefer distinct lines and harmonic, earthy coloration but my customers preferences are my priority in every design. My mission is to design my customers dream interior with a little bit of my own style on it. “


FAQ - Usein kysytyt kysymykset


Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?
Sisustussuunnittelukoulutus alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa koulutukseen sisältyvät kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. -Pidätämme oikeuden muutoksiin.-
Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?
Ota meihin yhteyttä [email protected]!

Tämä kurssi on osa Sisustussuunnittelukoulutusta.