6) Keittiösuunnittelu

Tällä kurssilla opit miten suunnitellaan pohjoismainen unelmien keittiö

  • Suunnitteluprosessi
  • Keittiön mitoitus ja ergonomia
  • Keittiön koko ja muoto
  • Keittiökoneiden valinta
  • Materiaalit
  • Valaistus ja pistorasiatKeittiön suunnitteluun kannattaa panostaa

Keittiö on yksi rakentamisen ja remontoinnin suurimpia kulueriä ja siksi sen suunnitteluun kannattaa panostaa. Suunnittelun lähtökohtana on hyvä pitää kokemuksia aikaisemmista keittiöistä ja nimenomaan siitä, mikä siellä on tai ei ole toiminut ja mihin kaivataan selkeästi parannusta.


Tavoitteena toimiva ja viihtyisä kodin keskipiste
Tavoitteena on täyttää asiakkaan unelmat ja saada uusi keittiö sopimaan käyttäjien elämäntilanteeseen. Hyvä suunnitelma antaa myös tilaa mahdollisille tuleville muutoksille käyttäjien tarpeissa. Jokaisen perheen ja käyttäjän toimintatavat ja tarpeet ovat yksilölliset. Lisäksi suomalainen keittiö on usein kodin keskipiste, joten sen pitää olla toimiva, myös viihtyisä. Toimivuutta saadaan aikaiseksi keittiön toimintojen oikeanlaisesta sijoittelusta ja viihtyisyyteen voidaan vaikuttaa materiaalivalinnoilla, värimaailmalla ja valaistuksella.


Opettajasi


Mikko Toppala
Mikko Toppala

Onnistunut sisustus on sekä esteettinen että toimiva kokonaisuus, jossa eletään ja viihdytään vuosia ja joka kehittyy asukkaiden mukana. Siksi sisustus onkin monesti elämän mittainen projekti, jossa voi joskus tarvita ammattilaisen apua ja näkemystä.

“Sisustustyylissäni suosin mielelläni selkeitä linjoja sekä harmonista maanläheistä värimaailmaa. Jokainen projekti lähtee liikkeelle asiakkaan toiveista ja mieltymyksistä, joista minun tehtävänäni on koota toimiva kokonaisuus omalla tyylilläni maustettuna.

Näin syntyy onnistuneita ja persoonallisia lopputuloksia, jotka ovat aina tyylikkäitä ja asukkaiden näköisiä. Olen yksi MTV3:n Pientä pintaremonttia ja Pientä mökkiremonttia -ohjelmien suunnittelijoista, joten ehkä tunnetkin minut jo sitä kautta.”

Interior designer

Mikko is an interior designer and he is also a designer in Finnish TV shows Pientä pintaremonttia and Pientä mökkiremonttia.

" Well designed interior is aesthetical and functional. When you design your home interior, you do it for years - sometimes for decades - so it is important to have know how and vision.

I prefer distinct lines and harmonic, earthy coloration but my customers preferences are my priority in every design. My mission is to design my customers dream interior with a little bit of my own style on it. “


FAQ - Usein kysytyt kysymykset


Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?
Sisustussuunnittelukoulutus alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa koulutukseen sisältyvät kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. -Pidätämme oikeuden muutoksiin.-
Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?
Ota meihin yhteyttä [email protected]!

Tämä kurssi on osa Sisustussuunnittelukoulutusta.