Ufx53oijrrgsth6xi7vf

2) Asuintilojen suunnittelu ja mitoitukset

Tällä kurssilla tutustumme rakentamisen ja sisustamisen tekniseen puoleen

  • Mittakaava ja rakennuspiirustusten tulkinta
  • Sisustuskuvien piirtäminen ja suhdeviivaimen käyttö
  • Asuntotyypit, tilasuunnittelu ja pinta-alan käsitteet
  • Kodin tilat ja tilojen hahmottaminen
  • Seinäprojektiot ja muut lisäkuvannot


Tutustu sisustamisen teknisempään puoleen

Tällä kurssilla opiskelet rakennuspiirustusten tulkintaa, mittakaava-asioita ja suhdeviivaimen käyttöä. Lisäksi opit seinien piirtämisestä sisustuskuvissa, seinäprojektioista, asuntotyypeistä, kodin tiloista ja tilan hahmottamisesta. Tutustut myös Suomen rakentamismääräyskokoelmaan. Eri aihealueiden lopuksi pääset harjoittelemaan oppimaasi tehtävien muodossa!


Opettajasi


Tomi Kouvola
Tomi Kouvola

Sisustussuunnittelija, luennoitsija

Tomilla on vuosien kokemusta sisustussuunnittelijan työstä erilaisissa kohteissa ja hänellä on ammattitaitoinen tiimi tukenaan. Sisustussuunnittelutyön lisäksi hän esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja on tuttu televisiosta ohjelmista T.I.L.A- ja Pientä Pintaremonttia.

Sisustus- ja rakennusmessut ovat Tomille työn puolesta tuttuja. Niissä hän pitääkin luentoja, sisustusklinikoita ja juontoja.

“Haluan tehdä toimivia ja kauniita koteja. Paras palkinto valmistuneesta työstä on, että asiakas toteaa halunneensa juuri tämän näköisen kodin, mutta ei olisi itse osannut koota sitä."

Olen rohkaisija. Mielenkiintoiset väri- ja materiaaliyhdistelmät tuovat kotiin persoonallisuutta. Kauneus sykähdyttää aina kun taas keskinkertaisiin ratkaisuihin turtuu. Sisustaminen on hauskaa.”


FAQ - Usein kysytyt kysymykset


Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?
Sisustussuunnittelukoulutus alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa koulutukseen sisältyvät kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. -Pidätämme oikeuden muutoksiin.-
Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?
Ota meihin yhteyttä info@nordicdesignacademy.fi!

Tämä kurssi on osa Sisustussuunnittelukoulutusta.